Mercat Laboral i Territori Valencià. Inscripció oberta

 
Presentació Pla d'acció AVALEM TERRITORI

Període de l'esdeveniment: De 30 de de novembre de 2018 a 13 de de desembre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Saló d'Actes Edifici Rectorat c/ Blasco Ibáñez, 13 València

 
Descripció:

El primer seminari “MERCAT LABORAL I TERRITORI VALENCIÀ: ESTRATÈGIES I ACCIONS” suposa una trobada entre els diferents actors socials que participen en els processos de creació i gestió de l'ocupació en les comarques valencianes, entre ells empresaris, sindicats i tècnics.

Aquest primer seminari s'ha enfocat, a més, a mostrar els resultats dels treballs realitzats en el projecte AVALEM TERRITORI mitjançant la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló.

La jornada arreplega quins són les línies necessàries de les estratègies a seguir en el territori per a la creació d'ocupació de qualitat; així com una valoració dels projectes experimentals promoguts per Pactes i Acords Territorials per l'Ocupació.

Tant el projecte Avalem Territori com els projectes experimentals estan promocionats pel LABORA, Servici Valencià d’Ocupació i Formació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat; Col·labora LABORA , Universitat Jaume I i Universitat d'Alacant.

 

Contacta: vicerec.territori.societat@uv.es ; unitatsuport@uv.es

 
Més informació: