Obertes la inscripció per a la 2ª Ed. de la Universitat de la Tardor de Bunyol

 
1ª Edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol

Període de l'esdeveniment: De 2 de d’agost de 2018 a 25 de de setembre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Sala Rafael Raga, Molino Galán (Carrer de Pelayo, 12)

 
Descripció:

La Universitat de València organitza la 2a edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Bunyol, i finançada per la Diputació de València.

La Universitat de la Tardor de Bunyol pretén ser punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i la seua comarca al llarg de dos jornades de vesprada. "BUNYOL, EL PATRIMONI CULTURAL. El vessant educatiu i didàctic de la música" és una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes de la Universitat de València i experts locals en música.

La Universitat de València i la Diputació de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, en aquest cas en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià: la Foia de Bunyol-Xiva.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Bunyol

Diputació de València.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: