Quizdivers

 
Cartell diversquiz

Període de l'esdeveniment: De 16 de d’octubre de 2018 a 18 de d’octubre de 2018. Dimarts, dimecres i dijous de 10:30 a 11:30.

 

Lloc de realització: Diferents cafeteries dels campus de la UV.

 
Descripció:

En el marc de Diversitats, iniciativa per la igualtat en la diversitat impulsada pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, i dins de la programació del Festival de Benvinguda a la UV que coordina el Sedi, es proposa un trivial sobre diversitat en sentit ampli, que inclou la diversitat afectivosexual, familiar i de gènere, l’etnicocultural i la religiosa.

A l’hora d’esmorzar, entre les 10:30 i les 11:30 hores i en sessions contínues de 15 minuts, demostra els teus coneixements i cultura general sobre cançons, sèries, pel·lícules, llibres, fites històriques, etc. rellevants en aquest àmbit. Jugareu en equip, al qual batejareu amb el nom dels vostres ídols, grups musicals, pel·lícules... o un mix de tot. L’equip guanyador rebrà, entre altres premis, entrades per al Concert de Benvinguda del 26 d’octubre en la Plaça de bous.

Programació

16.10.2018 - Cafeteria de l’Aulari Nord (Campus dels Tarongers)

17.10.2018 - Àgora Prometheus de la Facultat de Geografia i Història (Campus de Blasco Ibáñez)

18.10.2018 - Cafeteria del campus (Campus de Burjassot)

 
Organitza:

Àrea de diversitat del Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València..

 

Contacta: diversitats@uv.es

 
Més informació: