El futur del model productiu i la innovació, a debat, en ADEIT

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 16 d’octubre de 2019
 
Seminari model productiu

El debat sobre la transformació del model productiu valencià està plantejant-se des de fa dècades com a conseqüència de la seua excessiva orientació al sector immobiliari. La crisi econòmica ha posat en evidència les febleses d’aquest model en el món globalitzat i la necessitat d’apostar per un nou model basat en la innovació i tecnologies del coneixement.

En aquest context, la Càtedra Prospect 2030, que dirigeix el catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de València Joan Romero, presenta un nou seminari. Sota el títol “Model productiu i innovació. Reptes de futur”, ADEIT ha sigut el lloc triat per a la celebració dels dos panells d’experts en els quals es materialitza aquest seminari, que està organitzat per l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), Càtedra Prospect 2030 i el Departament de Geografia de la Universitat de València, en col·laboració amb la Fundació ADEIT.

Andrés García Reche, vicepresident executiu de l’Associació Valenciana d’Innovació, impartirà la conferència inaugural. La clausura institucional comptarà amb la presència de la Directora General d’Innovació de la Generalitat Valenciana, Sonia Tirado.

Més informació e inscripcions