La Universitat celebra la I Jornada sobre esports electrònics

  • Gabinet de Premsa
  • 13 de febrer de 2019
 
Cartell
Cartell

La Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ha celebrat aquest dijous 14 de febrer la I Jornada eSports. L’objectiu de l’encontre era donar a conéixer els eSports (esports electrònics) en l’àmbit de l’activitat física. La jornada començà a les 10:15 hores en el Saló de Graus de la facultat.

En l’encontre s’havien establit tres ponències, un col·loqui i un taller. La primera ponència va ser impartida per Sergio Reyes (TopTier Company S.L.) i tractà sobre La indústria dels eSports i el seu impacte en la societat actual. La segona fou realitzada per Adrian Todolí (Universitat de Valencia) i es parlà sobre La regulació dels eSports i la seua implicació com a esport. I la tercera, la va oferir Fernando Gómez (Universitat de València) sobre Ús dels videojocs en el temps d’oci i l’educació física.

Per la vesprada va tindre lloc el col·loqui Desafiament i perspectives de futur entre esport i eSports. Participaren Pere Molina, Fernando Gómez, Adrián Todolí i Sergio Reyes. Moderó Ferran Calabuig.

L’última activitat de la jornada va ser el taller de simuladors de realitat virtual, de cotxes i Just Dance.

La jornada estava organitzada pel Col·lectiu d’Estudiants de Postgrau Especialistes en Gestió de l’Activitat Física i l’Esport i el Màster en Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l’Esport.

Més informació: