168 idees competiran en MOTIVEM 2019, un 11 per cent més que l’any anterior

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 16 d’abril de 2019
 
Imagen de la noticia

MOTIVEM, programa de la Universitat de València, desenvolupat per la seua Fundació ADEIT en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i ‘la Caixa’, continua creixent any a any. En la convocatòria 2019 participen un 11 per cent més d’equips que l’any anterior. En concret, seran 168 -enfront de les 151 de 2018- les idees que competiran en aquesta edició de MOTIVEM per obtindre el premi a la millor idea, dotada amb 2.000 euros. Unes idees generades conjuntament per estudiants de la Universitat i pel professorat, que són els encarregats de coordinar els equips.

La major part dels equips, formats per un mínim de tres i un màxim de cinc persones, tenen caràcter interdisciplinari. Participen en ells un total de 645 estudiants i 128 docents, dels tres campus de la Universitat.

Equips de tots els centres
En aquesta edició de MOTIVEM participen els 18 centres de la Universitat de València. Psicologia (14%), Economia (11%), Enginyeria (9%), Biologia (8%), Magisteri (8%) i Dret (7%) són els centres que han presentat un major nombre d’idees.

A més del primer premi MOTIVEM, durant l’acte de lliurament, que tindrà lloc aquest maig, es concediran 14 accèssits, dotats amb 1.000 euros cadascun.

La creativitat, la coherència de la idea, el fet que servisca per a cobrir una necessitat social, la qualitat de la presentació i la interdisciplinarietat dels membres de l’equip seran els cinc criteris que serviran per a valorar i seleccionar les idees guanyadores. A més, amb la finalitat d’estimular la internacionalització de les idees, en aquesta edició de MOTIVEM es tindrà en compte la participació en l’equip d’estudiants incoming.