El Jardí Botànic rep el Premi d’Investigació Aplicada a la Conservació de la Biodiversitat

  • Jardí Botànic
  • Eva Pastor Serra, Elisa Caballer Bellido
  • 2 de febrer de 2018
 
Imagen de la noticia

El Botànic de la Universitat de València ha estat guardonat en la cinquena edició dels Premis Biodiversitat i Societat, que atorga la Direcció General de Medi Natural i Avaluació Ambiental de la Generalitat Valenciana, en la categoria d’Investigació Aplicada a la Conservació de la Biodiversitat.

El guardó, recollit per la directora del Botànic, Isabel Mateu, reconeix “els treballs i estudis continuats i de qualitat sobre conservació d’hàbitats i espècies rares, endèmiques i amenaçades de la flora i vegetació de la Comunitat Valenciana” duts a terme des de la institució acadèmica.
 
Els Premis Biodiversitat i Societat tenen com a objectiu reconéixer públicament les entitats valencianes que destaquen en la gestió, conservació i/o difusió de la biodiversitat valenciana. Entitats públiques i privades, associacions, empreses, promotores i protagonistes d’accions de conservació que desenvolupen un paper important en el seu àmbit d’influència que beneficia el territori i la societat en conjunt, les quals veuen en aquests premis un reconeixement als seus esforços.
 
A l’entrega de premis, celebrada al Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, va assistir Julià Álvaro, secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic. A més del Jardí Botànic, també van ser guardonats l’Ajuntament de Torrevella, en la categoria d’Ajuntament Exemplar; la Fundació de la Comunitat Valenciana Victoria Laporta Carbonell, en Producció de Naturalesa i Custòdia del Territori; el Simpòsium Internacional de Naturalesa i Fotografia de Vila-real, en la categoria de Difusió i Comunicació; i el Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars, en la categoria d’Accions de Conservació.
 
Més informació: www.jardibotanic.org