Jornada a la mar i visita a Baleària, una novetat de la 19 edició de ‘Qui Pot Ser Empresari?’

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 17 d’octubre de 2017
 
nueva_edicion_qui_pot_ser_empresari

Un any més, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València obri la inscripció per al programa ‘Qui Pot Ser Empresari?’, en el qual participaran una vintena de professionals del sector empresarial de la Comunitat Valenciana. La novetat d’aquesta dinovena edició ve de la mà del nou director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de Baleària, Adolfo Utor, qui ha proposat una jornada a la mar així com la visita a les instal·lacions de Baleària al Parc Natural del Cap de Sant Antoni (Dénia).

En Qui Pot Ser Empresari? seran els empresaris i directius els qui s’encarregaran d’impartir cadascuna de les sessions en les quals l’alumnat podrà aprendre no sols de les experiències d’aquells, sinó també sobre estratègia, finances, màrqueting, gestió de valors i persones, i sobre molts altres aspectes d’una empresa.

L'estudiantat, que pot procedir de qualsevol titulació –tant de grau com de postgrau, així com els qui hagen finalitzat ja–, també tindrà l’oportunitat d’acudir a la seu de les empreses que participen en el programa i veure de primera mà com funcionen. Finalment, cal destacar que el curs, amb una durada de 60 hores, començarà el proper 14 de novembre i durarà fins a maig.

Anterior edició de Qui Pot Ser Empresari?
L’alumnat de Qui Pot Ser Empresari? de la dihuitena edició va tindre l’oportunitat de participar en la reforestació d’una zona de la muntanya de Portaceli organitzada per Carlos Bertomeu, president d'Air Nostrum i últim director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial, i a més els alumnes van acudir a les seus d’empreses com ara Air Nostrum, Isaval, RNB, S2 Grup i Stadler Rail.