‘Monòlegs científics’, al Campus de Burjassot/Paterna, per a presentar Innocampus Explora

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de novembre de 2018
 
Una de les actuacions de la Big Van Ciència.
Una de les actuacions de la Big Van Ciència.

El grup Innocampus Explora ha organitzat aquest dijous (8 de novembre) l’activitat ‘Comunicar ciència 2.0’, a la Sala Darwin de l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot-Paterna. L’acte incloïa uns monòlegs científics a càrrec de la Big Van Ciència.

Durant la sessió s'ha parlat de formes alternatives de comunicar ciència: xarxes socials, youtube...)

Innocampus explora Burjassot-Paterna és un projecte-plataforma de coordinació entre els centres del campus que té com a objectiu la creació de grups multidisciplinaris d’estudiants. Dóna suport a iniciatives que generen contacte entre els estudiants de diferents centres i que promocionen la cultura multidisciplinar.

El projecte, que va començar al curs 2015-2016, compta amb representants (professors i alumnes) de tots centres per a crear una xarxa de col·laboració que permeta dur a terme les activitats multidisciplinars proposades pels propis representants o dels estudiants del campus.

Big Van Ciència escenifica ‘Monòlegs Científics’, que comencen amb una introducció còmica sobre els científics i el frikisme; segueixen una sèrie de monòlegs d’uns 10 minuts de durada cadascun, sobre temes o fenòmens de ciència particulars propis de la formació del seu intèrpret; i acaben amb un torn de preguntes on el públic exposa dubtes, i els científics responen interactuant i improvisant. El públic té l’opció de preguntar a mà alçada, o de fer-ho a través de la xarxa social Twitter.

Més informació: