@tic revista d’innovació educativa manté el segell de qualitat de FECYT

  • Gabinet de Premsa
  • 1 de desembre de 2019
 
Imatge de la revista.
Imatge de la revista.

La FECYT ha confirmat a l’equip editorial de Research REALIA la continuïtat del segell de qualitat de la FECYT fins a 2020. @tic revista d’innovació educativa, revista científica d'educació publicada pel SFPIE de la Universitat de València va obtindre el segell de qualitat de FECYT en la 5a convocatòria realitzada en 2016.

Amb motiu del nou procés d'avaluació i renovació d’aquesta distinció que es feia en 2019, FECYT ha decidit de renovar l'assignació del seu segell de qualitat per a la nova capçalera de, que rep el nom de Research in Education and Learning Innovation Archives (REALIA).

Aquesta publicació compta amb un nou ISSN: 2659-9031, i des de la seua transformació al juny de 2019 ja ha esta reconeguda per les més prestigioses bases de dades i índexs, com la continuadora d'aquella. Així ocorre amb DOAJ, Emerging Sources Citation Index, la Biblioteca Nacional d'Espanya, l'ISSN, UlrichsWeb, Dialnet, EPSCO, BASE o WorldCat.
FECYT va començar el procés d'avaluació de la qualitat editorial i científica de les publicacions espanyoles en 2007. Des d'aquell moment ja se n'han celebrat sis edicions. L'avaluació té caràcter biennal.

En l'acte de presentació dels guardonats enguany, la directora general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), Paloma Domingo i el director general de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació, José Arnáez, van presentar el rànquing de revistes científiques espanyoles amb segell de qualitat. L'objectiu del rànquing és que servisca d'avaluació en els sistemes d'acreditació de la qualitat dels treballs publicats per investigadors espanyols de les àrees d'Humanitats i Ciències Socials.

Research in Education and Learning Innovation Archives (REALIA) és una revista codirigida per Ferran Suay (Universitat de València) i Alejandro Armellini (Northampton University), que se centra en l'educació superior i la formació contínua o permanent, si bé també publica investigacions provinents d'altres sectors educatius rellevants (REALIA).