La 10a Passejada Saludable de la Nau Gran suma passos solidaris i sostenibles

  • Servei d'Esports
  • 1 d’octubre de 2019
 
Participants en el passeig saludable 2019
Participants en el passeig saludable 2019

La Passejada Saludable de la Nau Gran de la Universitat de València va tornar a recórrer els carrers de València amb passos sostenibles i solidaris diumenge passat 29 de setembre. Enguany, en la desena edició, la cita va sumar un total de 1.294 inscripcions.

La 10a Passejada Saludable de la Nau Gran va estar lligada a la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors i va estar adreçada a les persones actives socialment, que continuen la seua formació al llarg de la vida, superats els 55 anys.

“La passejada va ser un èxit, com pràcticament ho ha sigut els últims anys”, declara Vicente Añó, director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Un recorregut agradable, ateses les possibilitats que brinda la ciutat de València -assegura Añó- que subratlla el destacat nombre de gent gran que hi va participar i va acabar la passejada.

“Jo crec que una de les funcions que té la Universitat i el Servei d’Educació Física i Esports és donar suport a activitats de la societat”, afig Añó, ja que “és molt interessant impulsar la gent a fer activitats i exercici físic, que són molt bons per a la salut”.

Les persones participants van recórrer les zones verdes de la capital. El recorregut es va iniciar al Jardí Botànic, va transcórrer pel llit del Túria i els Vivers, i va acabar a la plaça del Rectorat (Blasco Ibáñez, 13), on cada assistent va poder gaudir d’un esmorzar saludable.

Passar un matí enèrgic, acumulant passos i, a més, amb un objectiu solidari. En aquesta desena edició, tots els diners recaptats en aquest acte van ser destinats a Llars Compartides, una ONG centrada en la promoció de l’acompanyament social en pisos tutelats de persones majors que es troben en situacions vulnerables.