2ª Setmana Internacional Erasmus+ amb països associats

  • Gabinet de Premsa
  • 4 de març de 2019
 
Imatge d'arxiu d'una reunió anterior.
Imatge d'arxiu d'una reunió anterior.

La Universitat de València celebra, entre el 4 i el 8 de març, la segona Setmana Internacional (International Credit Mobility Week), que porta per títol ‘Internationalizing Higher Education Institutions beyond the European borders’ Aquesta iniciativa està organitzada pel Servei de Relacions Internacionals i Cooperació dins del marc del programa Erasmus+ KA107 –que es desenvolupa amb països de fora de la Unió Europea–.

Personal docent i administratiu de diverses universitats estrangeres es reuneix per tal d’intercanviar experiències, analitzar els pros i els contres en el desenvolupament del programa, així com també debatre el present i futur de la mobilitat com a eina d’internacionalització en l’educació superior.

Al llarg de cinc dies, els participants -procedents de països com Armènia, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Tunísia, Marroc, Ucraïna, Kazakhstan i Corea entre altres- assistiran a xerrades, debats i tallers personalitzats encara que també s'oferiran diverses excursions i activitats culturals, tant per a conèixer la ciutat de València, com també, les instal·lacions, campus i serveis de la institució pública més antiga del País Valencià.

El punt àlgid d’aquesta setmana serà l’acte de cloenda, el dia 7 de març, al Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquest acte, a més a més, tindrà l’excepcionalitat d’ajuntar els participants de tres setmanes internacionals, que conjunturalment tenen lloc a la Universitat la mateixa setmana. Una coincidència inèdita que mai abans havia ocorregut. D’aquesta manera, més de 140 professors i personal d'administració i serveis d'altres universitats estrangeres es reuniran a la cloenda: els assistents a la Setmana Internacional de la Facultat d’Economia, els assistents a la Setmana Internacional de la Facultat de Dret i els participants de la Erasmus+ International Credit Mobility Week.

Aquest esdeveniment pot ser una gran oportunitat per a establir vincles i col·laboracions entre tots els professionals de les universitats participants, i així, contribuisca a la projecció internacional de la Universitat de València i de les institucions d’educació superior convidades.

Més informació: