20 anys sense Ernest Lluch

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de novembre de 2020
 

La Universitat de València, la Fundació Ernest Lluch i la Generalitat Valenciana reten homenatge al professor i catedràtic assassinat per ETA ara fa 20 anys.

La Universitat de València, la Fundació Ernest Lluch i la Generalitat Valenciana han rendit homenatge al professor i catedràtic d’Economia de la Universitat de València Ernest Lluch, quan es compleixen 20 anys del seu assassinat a mans de la banda terrorista ETA.

L’acte ha tingut lloc a la porta de la Facultat d’Economia de la universitat de València, a la Plaça Francisco Tomás Valiente, i ha comptat amb la participació del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; el degà de la Facultat d’Economia, J. Manuel Pastor; i de la filla de l’homenatjat, Rosa Lluch.

S’ha posat punt i final a l'homenatge amb la interpretació del Cant dels Ocells i per últim s’ha procedit a la ja tradicional ofrena floral sota la placa commemorativa instal·lada en la façana de la Facultat d’Economia.