50 representants d'estudiants es troben a Benicàssim

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 21 de febrer de 2019
 
Representants d'estudiants en la Trobada de 2018 a Ontinyent.
Representants d'estudiants en la Trobada de 2018 a Ontinyent.

Del 22 al 24 de febrer tindrà lloc a Benicàssim la III Trobada de Representants d’Estudiants de la Universitat de València. La Trobada, a la qual estan convidats dos membres de cadascuna de les associacions de representants dels centres (ADR) i dos membres de cada associació amb representació claustral, és una iniciativa de la Delegació d’Estudiants i ha estat organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). Les dues edicions anteriors se celebraren a Alboratxe i Ontinyent respectivament.

Aquesta activitat combina la formació i l’esperit lúdic per tal de crear un espai d’interacció i de diàleg entre els membres de les diferents agrupacions de la Universitat. Millorar els recursos per a la participació activa així com també les capacitats comunicatives i de conciliació són els objectius bàsics d’aquesta acció. Tallers de comunicació, de funcionament de les ADR, de governança o de drets acadèmics es barrejaran amb una taula d’experiències sobre el compromís dels joves en la participació política en la que intervindran Mercedes Elizalde, delegada de la rectora per a Estudiants de la Universitat de València, Laura Alcaide, presidenta del Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I, Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora, i Maria Such, directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere.

La Trobada inclourà l’assistència a un concert i a un itinerari guiat a càrrec dels professors universitaris Oscar Vives i Andreu Beltran: “L’experiment Stuka” i “Carles Salvador a Benassal”.

Més informació: