500 estudiants inunden el campus amb motiu del Dia Internacional de l’Esport Universitari

  • 21 de setembre de 2016
 
Estudiants el dia Internacional de l'Esport Universitari

La Universitat de València va celebrar dimarts passat, 20 de setembre, el Dia Internacional de l’Esport Universitari (IDUS). Un dia en què els estudiants i treballadors que van acudir-hi i les activitats fisicoesportives van ser els protagonistes al Servei d’Educació Física i Esports.

L’objectiu de la proclamació d’un Dia Internacional de l’Esport Universitari és garantir i preservar, per als estudiants i els ciutadans, les activitats i programes esportius en les institucions d’ensenyament superior, a fi de promoure l’educació física i les seues vitals contribucions a estils de vida sans, la no discriminació, la igualtat de gènere, la inclusió social, la integritat i una ciutadania socialment responsable.

Amb motiu d’aquest dia, el Servei d’Educació Física i Esports va organitzar una jornada de portes obertes al campus de Blasco Ibáñez entre les 16.00 i les 20.00 hores, que va congregar més de 500 estudiants, PDI i PAS, que van gaudir d’una vesprada d’activitat física saludable en la qual van poder escollir entre 17 activitats diferents: zumba, hip-hop, aerotònic, aero-GAC, flamenc, bàsquet, futbol sala, handbol, tennis, futbol 7, rugbi, voleibol, tennis de taula inclusiu, bàdminton, pàdel, pàdel en cadira de rodes i golbol inclusiu. Una petita mostra de l’oferta d’activitats i escoles esportives que el Servei d’Educació Física i Esports ofereix a la ciutadania.

Per a José Campos, director del Servei d’Educació Física i Esports, el resultat de la jornada ha sigut “molt positiu, hem tingut una gran afluència en totes les modalitats ofertes en la jornada de portes obertes. Crec que hem aconseguit l’objectiu del Dia i, a més, la lectura de la participació ens fa plantejar-nos la   possibilitat d’organitzar en el futur altres dies de portes obertes, una activitat molt positiva que ajuda a fomentar i promocionar la pràctica esportiva”.