L’accés i l’admissió centraran la sessió informativa en línia ‘Et matricularàs a la Universitat?’

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 9 de juliol de 2020
 

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València organitza 'Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia' que se celebrarà el proper dimecres, 15 de juliol, a les 12 h, al canal de Youtube del Sedi. La sessió tractarà sobre l’accés i l’admissió a la Universitat de València, que té, com ha recordat la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, l’oferta més “amplia i diversa” de totes les universitats valencianes.

En la sessió informativa, segons ha explicat Ferranda Martí, cap del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), “s’abordaran qüestions relacionades amb la preinscripció, les llistes d’espera, les beques i la matrícula”. “El futur estudiantat universitari i les seues famílies”, ha apuntat, a qui s’adreça aquesta activitat informativa, “tindran l’oportunitat de fer preguntes a través del xat en directe”, després d’una presentació on es repassaran les dates i qüestions més importants a tenir en compte, tant en la fase ordinària (juliol) com en l’extraordinària (setembre).  

Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, ha subratllat que la Universitat de València “té l’oferta més amplia i diversa” de la Comunitat Valenciana, amb 56 titulacions de grau i 8 dobles titulacions, entre les quals ha destacat les que es posaran en marxa el proper curs: Física+Matemàtiques i Física+Química. Totes les titulacions, ha assenyalat, “estan pensades per oferir la millor formació, basada en l’experiència acadèmica i investigadora del nostre professorat”. En la invitació a assistir a la sessió informativa en línia sobre l’accés i l’admissió a la Universitat de València, Vázquez ha assegurat que la Universitat “és molt més que docència i investigació, és cultura i vida universitària”.  

Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia, que altres anys s’ha celebrat de manera presencial i que enguany es trasllada a l’entorn digital per la situació sanitària, forma part de Conèixer la Universitat. Aquest programa, que impulsa el Sedi, inclou una Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació i les Visites a la Universitat de l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.  

Més informació sobre Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia