Acte de lliurament dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2016

  • Servei d'Esports
  • 27 de setembre de 2017
 
Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València.
Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València.

L’Ajuntament de València celebra aquest divendres, 29 de setembre, l’acte de lliurament dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2016, que tindrà lloc al saló d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina. A l’acte assistiran el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, i el director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos, que arreplegaran el guardó de mans de la regidora de Sanitat, Salut i Esports, María Teresa Girau.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (SEFUV) ha estat distingit amb el premi a l’entitat, associació o col·lectiu que més ha recolzat el moviment del Voluntariat Esportiu, per la seua col·laboració de forma estreta amb l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València des de la seua creació. Totes les accions formatives de l’Oficina es canalitzen a través d’aquest servei mitjançant crèdits oficials.

La Universitat de València és l’única universitat que dóna les certificacions als cursos del voluntariat, la qual cosa es tradueix, d’una banda, en una aposta per la formació i, d’una altra, la participació en la promoció del voluntariat a la ciutat de València.

Cursos de Voluntariat
En aquests moments es troba oberta l’automatrícula de cursos de formació de voluntariat esportiu del SEFUV del primer quadrimestre a través de la seua pàgina web (www.uv.es/sef). El SEFUV repreén així la formació de voluntaris esportius que ofereix des de fa diversos anys a l’estudiantat de la Universitat de València. 

A través del voluntariat, l’alumnat universitari podrà involucrar-se en els diferents esdeveniments esportius de la ciutat de València i en les competicions que organitza la Universitat.