Actes institucionals pel dia contra la violència de gènere

  • Gabinet de la Rectora
  • 26 de novembre de 2018
 
Concentració Rectorat

Dilluns 26 de novembre s'ha celebrat l’acte institucional amb motiu del dia contra la violència de gèenre. Hi hagué la lectura d'un manifest per part de la rectora Mª Vicenta Mestre.

Durant l’acte s’anunciaren els premis ‘Olga Quiñones Fernández’ als millors Treballs de Fi de Grau i Fi de Màster i tesis doctorals que incorporen la perspectiva de gènere i que tracten la igualtat de gènere A continuació, la periodista Nuria Varela oferirà la conferència ‘Violència simbòlica’.

El passat divendres, la comunitat universitària va manifestar el seu rebuig contra qualsevol tipus de violència de gènere amb un minut de silenci en record a totes les víctimes que han patit i pateixen aquesta xacra social. La concentració a les portes de l’edifici de Rectorat del Campus de Blasco Ibáñez va estar encapçalada per la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre.

A més, durant les nits del 23, 24 i 25 la façana de l'edifici històric del campus de la Universitat de València a Ontinyent està il·luminada de morat en commemoració d'aquest Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

Els actes, però, continuen durant tot el mes i es poden consultar ací.

Arxivat en: Igualtat