Adaptada l’entrada a l’Aulari V per a facilitar l’accés a les persones amb diversitat funcional

  • 1 de juliol de 2016
 
Rampa d’accés de l’Aulari V

La Universitat de València ha adaptat a la nova normativa la rampa d’accés de l’Aulari V que acull les facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Fisioteràpia. L’actuació s’ha centrat en la millora d’accessibilitat de l’edifici i s’emmarca dins de l’aposta de la institució cap a una Universitat més accessible a través de l’eliminació de tot tipus de barreres u obstacles.

Les obres han millorat la rampa de l’accés principal de l’edifici que s’ha impermeabilitzat i adaptat per a millorar l’accessibilitat. La reforma obeeix a una adaptació de la nova normativa i permet que les persones amb diversitat funcional puguen accedir d’una forma més còmoda a les facultats.

La rampa que ara s’ha reformat excedia la longitud permesa i no tenia barana. Amb les noves actuacions a banda de reduir la pendent s’han realitzat dos espais de descans de manera que les persones amb necessitats específiques arriben més còmodament a l’accés principal del centre. 

Recentment, i en la mateixa línia d’actuació s’han realitzat, entre altres, les adaptacions necessàries per a l’obtenció de la certificació AENOR d’accessibilitat en les biblioteques d’Educació ‘Maria Moliner’ i la d’Humanitats ‘Joan Reglà’, certificacions que s’han renovat enguany.