Adolfo Utor es converteix en el director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat

 
fotografiaAdolfoUtor

Adolfo Utor, president de la naviliera Baleària, ha estat nomenat nou director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. L’últim a ocupar aquest lloc va ser Carlos Bertomeu, fundador i conseller delegat d'Air Nostrum.

Utor, membre en representació de la seua companyia en el Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València dirigirà el programa Qui Pot Ser Empresari? durant els propers dos anys. Aquest curs, que enguany compleix 19 edicions, ha format en l’àmbit de la emprenedoria un total de 7.373 estudiants.

A més, Utor és una persona que ha estat vinculada des de sempre al sector navilier i actualment també és president del Consell del Mar. L’any 1998 va ser nomenat president de Baleària, empresa a la qual ha convertit en líder del transport marítim de passatgers i càrrega en les Illes Balears, l’Estret de Gibraltar i les rutes que opera entre Estats Units i les Bahames. Des que en 2011 Utor va iniciar el pla d’internacionalització, l’empresa no ha deixat d’obrir noves línies.

Membre actiu i compromès amb l’entorn naval, forma part de diverses organitzacions del sector, com el Consell de ECSA (European Community Shipowners Associations) que agrupa el 42% de la flota mundial; l’Alt Consell Consultiu de l’Associació d’Enginyers Navals i Oceànics d’Espanya (AINE); el Comitè Naval Español de Bureau Veritas i l’associació Exceltur, on participa activament en la Taula del Turisme Nacional. També forma part de l’Associació Valenciana d’Empresaris; el Consell rector de l’Associació per al Progrés de l’Adreça; és fundador i directiu del Cercle d’Empresaris de Dénia i és membre fundador de la Fundació Conexus.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies