Albert Moncusí és el nou degà de la Facultat de Ciències Socials

  • Gabinet de Premsa
  • 12 de març de 2018
 
Albert Moncusí
Albert Moncusí

La Junta de Centre de la Facultat de Ciències Socials ha elegit, dilluns 12 de març, al professor Albert Moncusí Ferré com a degà per 36 vots a favor i un en blanc. Moncusió substituïx en el càrrec el professor Ernest Cano.

L’equip del nou degà està integrat per Trinitat Gregori Monzó, vicedegana de Mobilitat, Relacions Internacionals i de Grau en Treball Social; Ramon Llopis Goig, vicedegà d’Organització acadèmica i de Grau en Sociologia i doble grau en Sociologia i Ciències Polítiques; Celia Fernández Prats, vicedegana d’Estudis i de Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans; Inmaculada Verdeguer Aracil, vicedegana d’Igualtat, Participació i Cultura; i María José Aradilla Marqués, secretària del centre.

Albert Moncusí Ferré és doctor en Antropologia Social (URV, 2002) i professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València des del curs 2000-01. Ha estat secretari de departament, director del Màster Oficial en Gestió Cultural, membre de les CATS de Sociologia i de Nutrició Humana i Dietètica i Ciència i Tecnologia dels Aliments, de la CEPE de Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) i de la Comissió de Doctorat en Ciències Socials, secretari de la revista Arxius de Ciències Socials, president de la Comissió de Política Lingüística de la Facultat de Ciències Socials, Claustral de la Universitat de València (2006-10) i vicedegà d’Organització acadèmica i mobilitat de la Facultat de Ciències Socials. 

A més,  ha impartit docència de Grau en Treball Social; Sociologia; Nutrició Humana i Dietètica; Ciència i Tecnologia dels Aliments; i en el Programa de doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques; el Màster Oficial en Gestió Cultural i el Màster Oficial en Cooperació al Desenvolupament; i en diversos títols propis i programes d’extensió com la Nau Gran i Unisocietat. És membre del Grup d’investigació MIDICO (Migracions Diversitat i Convivència) i col·laborador del Centre d’Estudis Sobre Cultura Poder i Identitats (CECPI).

Més informació:

Arxivat en: Institucional