Ampliada la inscripció a les competicions internes de la Universitat

  • Servei d'Esports
  • 29 d’octubre de 2019
 
Imatge competició d'una competició esportiva
Imatge competició d'una competició esportiva

El Servei d’Educació Física i Esports ha ampliat la inscripció a la competició interna de la Universitat de València en esports d’equip. El termini per a inscriure’s acaba el 31 d’octubre. L’Àrea de Competicions d’aquest Servei és la responsable d’organitzar i coordinar tota l’activitat competitiva de la UV.

L’inici de les competicions d’equip serà la segona setmana de novembre. 

Competicions d’equip

  • Campionat de la UV: la Universitat organitza competicions internes en diferents esports, dels quals cada any es proclamen els equips campions de la Universitat de València.

La competició universitària està reconeguda acadèmicament. Així, l’alumnat de la Universitat que forme part de la competició interna obtindrà un crèdit ECTS i les persones que competisquen en les proves autonòmiques nacionals i internacionals en representació de la Universitat obtindran 1,5 crèdits ECTS.

En esports d’equip, l’oferta d’esports és bàsquet masculí, bàsquet mixt, bàsquet 3x3, futbol sala masculí, futbol sala femení, futbol 7 masculí, futbol 7 mixt i voleibol mixt (tota l’oferta en la web del SEF: https://www.uv.es/sef)

Els equips es formen per iniciativa de les persones interessades, que han d’estar representades per un delegat o una delegada d’equip que, a més de poder participar com a jugador o jugadora, és la persona encarregada de les relacions del seu equip amb l’organització.

  • Trofeu Rectora: competició amb la qual culminen les activitats de competició interna de cada curs. Els esports que participen són: futbol 7 masculí, futbol sala masculí i femení, bàsquet masculí i mixt, bàsquet 3x3 masculí i mixt, i voleibol mixt.

Matrícula

El procés de automatrícula es du a terme a través d’automatrícula  ‘competicions’.

Esports individuals

Quant a esports individuals, la inscripció és a títol personal, i la UV ofereix la possibilitat de practicar atletisme, bàdminton, escacs, esgrima, frontenis, judo, kendo, orientació, pàdel, pilota, taekwondo, tenis, tenis de taula, tir amb arc, triatló i voleibol de platja. 

Els esports de bàdminton, orientació, pàdel, tenis i tenis taula ja han obert les seues inscripcions.