Ana María Ferri, guanyadora de la IV edició dels premis de la Càtedra

  • 22 de desembre de 2016
 
Ana María Ferri, guanyadora de la IV edició dels premis de la Càtedra

El seu treball sobre determinació dels nivells d’activitat física en paraplègics, usuaris de cadira de rodes, va ser el més valorat per la comissió d’avaluació

La comissió de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat Universitat de València es va reunir dimarts passat, 13 de desembre, per valorar els treballs presentats en la quarta edició dels premis als millors treballs de finalització de màster i/o doctorat, el contingut del qual estiga orientat a la temàtica de l’activitat física i l’esport adaptat, realitzat des de qualsevol àrea de coneixement.

El treball millor valorat ha estat el d’Ana María Ferri Caruana per la seua exposició de la tesi doctoral Determinación de los niveles de actividad física en parapléjicos usuarios de silla de ruedas.

El segon premi ha estat per a la tesi doctoral de María Campayo Cames, que va presentar la Batería de test para la optimizacion del proceso de clasificación de futbolistes con hipertonia, ataxia y atetosis.

A més, es va atorgar el premi al treball de final de màster a Javier Monforte Alarcón pel seu treball La anábasis de Patrick. Una historia personal, dialógica y visual sobre cáncer, lesión medular y ejercicio físico .

Els premis es lliuraran en un acte públic que es convocarà a aquest efecte en els propers mesos.