Ana Sales i Javier Serrano guanyen el 8è Premi d’Investigació José María Bernabé

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 30 de setembre de 2019
 
Imatge del lliurament del premi

El passat divendres 27 de setembre es va celebrar el lliurament del premi d'iniciació a la investigació Josep Maria Bernabé, convocat per l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local i patrocinat per l’Ajuntament de Petrer. Aquest any arriba a la seva 8a edició i els guanyadors ex aequo han estat Ana Sales Ten i José Javier Serrano Lara, tots dos professors de la Universitat de València.

L'objecte d'aquest premi és promoure la recerca entre els joves o entre els que es decideixen per orientar el seu treball cap a les ciències socials. Es tracta de reconèixer l'excel·lència entre estudiants i doctorands de les universitats que conformen l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), la Universitat de València  i l'UJI. El premi porta el nom d'un investigador valencià, nascut a Petrer, José María Bernabé destacat geògraf i expert en desenvolupament local. El premi valora totes les aportacions d'investigació relacionades amb les temàtiques pròpies de l'IIDL i consisteix en la publicació dels treballs guanyadors.

Previ al lliurament del premi, Quino Palací Soler, president de la Federació de Joves Empresaris de la Província d'Alacant, va impartir una conferència titulada "Abordant els objectius del desenvolupament sostenible des del local".

L'acte va ser presidit pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de Petrer, Fernando Portillo, i durant el mateix, el director del departament de Geografia de la UVEG, Juan Miguel Albertos, va recordar la figura del catedràtic José María Bernabé, mort fa alguns anys, el record encara segueix viu entre els seus molts deixebles. El premi va ser lliurat pels directors de les dues seus de l'IIDL, Vicente Budí i María Dolores Pitarch.

Més informació: