Aquest dijous, cita amb el trivial ‘Quizdivers’ al Campus de Burjassot-Paterna

  • Gabinet de Premsa
  • 17 d’octubre de 2018
 
Cartell de Quizdivers
Cartell de Quizdivers

La comunitat universitària posarà en pràctica els seus coneixements sobre diversitat aquests dies en el ‘Quizdivers’, un trivial que inclou preguntes sobre la diversitat afectivosexual, familiar i de gènere, l’etnicocultural i la religiosa. La cita és entre les 10:30 i les 11:30 hores. L’última sessió s'ha celebrat aquest dijous dia 18 a la Cafeteria del Campus Burjassot-Paterna. La Cafeteria de l'Aulari Nord (al Campus dels Tarongers) va obrir dimarts la iniciativa amb gran èxit de participació. Aquest dimecres dia 17 ha sigut el torn del Campus de Blasco Ibáñez, amb una competició a l’Àgora Prometheus de la Facultat de Geografia i Història.

L’activitat s’inclou dins del marc de diversitats, iniciativa per la igualtat impulsada pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, i dins de la programació del Festival de Benvinguda a la UV que coordina el Sedi.

A l’hora d’esmorzar, entre les 10:30 i les 11:30 hores i en sessions contínues de 15 minuts, aquelles persones que vulguen participar podran demostrar els seus coneixements i cultura general sobre cançons, sèries, pel·lícules, llibres, fites històriques, entre altres, més rellevants en aquest àmbit. Es jugarà en equip, que serà batejat amb el nom que l’equip trie. L’equip guanyador rebrà, entre altres premis, entrades per al Concert de Benvinguda del 26 d’octubre en la Plaça de bous.

 

Arxivat en: Igualtat