Arranca el Campionat Autònomic d’Esport Universitari

 
Equip de bàsquet de la Universitat
Equip de bàsquet de la Universitat

La temporada 2018-2019 del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) ha arrancat aquesta setmana. La Universitat de València jugarà, en esta ocasió, com a visitant contra la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El calendari de les competicions així com la classificació i els resultats es poden consultar en la web del Servei d’Esports de la Universitat.

La Universitat de València juga com a visitant els partits d’handbol i voleibol. Donarà el tret d’eixida el masculí d’handbol a les 11 hores, a Elx, entre la Miguel Hernández i la la Universitat de València. Les seues companyes de l’equip femení prendran el relleu a les 13 hores.

A les 11 hores, jugaran els equips de voleibol masculí de les dues universitats. El primer partit autonòmic de voleibol femení es disputarà al mateix espai a continuació (13 hores).

Al seu torn, els equips de futbol masculí, futbol sala (masculí i femení) i bàsquet (masculí i femení) es disputaran la primera jornada del CADU a València contra la Miguel Hernández. Així, el futbol sala masculí será a les 13 hores; futbol masculí a les 13:30 hores; el bàsquet femení a les 14 hores; el futbol sala femení a les 15 hores; i el bàsquet masculí a les 16 hores.

La Universitat de València competirà com a visitant contra la Universitat Catòlica de València en la segona jornada; en la tercera s’enfrontarà a la Universitat Jaume I de Castelló; la quarta jornada la jugarà contra la Universitat d’Alacant; i es disputarà la cinquena jornada del CADU amb la Universitat Politècnica de València.

Tots els partits seran retransmesos via streaming. La Universitat ho farà a través d'aquests enllaços:

Bàsquet
https://youtu.be/zOv3TQrZh5k

Futbol
https://youtu.be/ZK8chcZAsWc

Futbol Sala
https://youtu.be/BYjLwHvx7mc

La Universitat Miguel Hernández d'Elx a través d'aquest https://www.youtube.com/watch?v=YME1D5NsLws

Lliga CADU

La Universitat de València, juntament amb les universitats d’Alacant, Universitat Cardenal Herrera-CEU, Universitat "Jaume I" de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CADU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals:
•    Esports individuals: atletisme, bàdminton, camp a través, escacs, Ekiden, escalada, esgrima, esquaix, frontennis, goal ball, golf, judo, kàrate, marató, orientació, pilota valenciana, rem, taekwondo, tennis de taula, tir amb arc, trail, triatló, pàdel, tennis, vela i volei platja.
•    Esports d’equip: bàsquet, handbol, futbol, futbol 7, futbol sala, rugbi i voleibol tots en modalitats masculina i femenina.

 

 

Més informació:

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies