Arranca la segona edició del Iaios’ Training Festival

  • 23 de març de 2017
 
IAIOS' Training Festival

La Universitat de València es prepara per a acollir el Iaios’ Training Festival 2017 els dies 30 i 31 de març, la segona edició d’un esdeveniment que va obtindre un èxit rotund l’any passat amb la participació de centenars de persones majors.

La macrocita amb l’esport per a la tercera edat comptarà, en aquesta ocasió, amb la I Jornada d’actualització sobre Entrenament en Adults Majors el dia 30, impartida per Caterina Pesce, de la Italian University Sport and Movement. Per a assistir és necessari inscriure-s’hi a través de www.uv.es/sef o www.esportsenioruv.com/iaiostrainingfestival

La segona jornada, el dia 31, serà exclusiva del Festival pràctic, amb exercicis inclusius durant tot el matí, i l’accés serà lliure i gratuït.

Organitzen el IAIOS’ la Unitat de Recerca en Rendiment Físic i Esportiu (UIRFIDE) i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, amb la col·laboració de l’Associació d’Entrenament amb Majors (EcM), el Departament d’Educació Física i Esports, i la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (FCAFE) de la Universitat.