Arranca Sons al Botànic, concerts acústics de música indie a l’aire lliure del Jardí Botànic

  • Jardí Botànic
  • Eva Pastor Serra, Elisa Caballer Bellido
  • 27 d’abril de 2018
 
Imagen de la noticia

Aquesta nit de divendres 27 d’abril, Nudozurdo enceta aquest festival que arriba ja a la quarta edició i que es consolida com una proposta singular per a gaudir de la música indie alternativa més actual sota els arbres monumentals del Botànic de la Universitat de València. Un festival que comptarà també amb les actuacions de Gener, Julián Maeso, Carmen Boza, Maga i Tulsa.

Sons al Botànic és un projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, Andsons Producciones i Saltarinas, que consta de sis actuacions musicals de maig a setembre del 2018. Enguany, el primer dels grups en pujar a l’escenari de la plaça dels Magnolis serà Nudozurdo amb el seu últim projecte, Voyeur Amateur.

Un disc ambiciós, autoconscient i heterogeni, que arreplega el millor de tota la seua trajectòria. Leo (veu i guitarra), Meta (baixista) i Ricky Lavado (bateria) formen aquesta banda de rock versàtil i sense límits que sens dubte es troba en el seu millor moment, amb un projecte que juga entre la llum i la foscor, de sons densos, guitarres embolicadores i críptics missatges que conviden a la interpretació, encaixant com un guant en l’escenari del Botànic.

Completen el cartell el soul nord-americà d’arrels mediterrànies i tocs de psicodèlia anglosaxona de Gener; el rock assentat en els setanta, amb sabor a soul, country i folk de Julián Maeso i el seu inseparable Hammond; les lletres personals amb so salvatge i sofisticat de Carmen Boza; la poesia amb ritmes enèrgics però delicats de Maga; i el pop únic amb lletres afilades i melodies suggerents de Tulsa.

Les entrades per als concerts, que comencen a les 21:30 hores (obertura de portes a les 21 hores), estan a la venda únicament a través de la plataforma wegow.com i hi ha disponibles tarifes especials per a menors.
Nota important: està prohibit fumar en tot el recinte.

 

PROGRAMACIÓ DEL CICLE

27 ABRIL - NUDOZURDO
18 MAIG - GENER
22 JUNY - JULIÁN MAESO
13 JULIOL - CARMEN BOZA
24 AGOST - MAGA
21 SETEMBRE - TULSA 

MÉS INFORMACIÓ

www.jardibotanic.org

Arxivat en: Música