Augmenta en un 86% la inscripció a Idees Motivem en equip

  • 13 de març de 2017
 
Tarjeta MOTIVEM

Estimular la creativitat de l'alumnat i millorar la seua ocupabilitat amb l'ajuda del professorat. Aquests són els principals objectius de l'itinerari formatiu Idees Motivem, que l'any passat va tenir un total de 122 equips inscrits, xifra que enguany s'ha incrementat en un 86% en relació a la del passat curs. Enguany el nombre d'equips ascendeix a 227, formats per 969 estudiants i docents de la Universitat de València.

Després de la inscripció dels equips, els integrants tenen fins al 6 d'abril per a desenvolupar i presentar les seues idees.

Els dies 1 i 2 de març es van realitzar les primeres sessions formatives, que es van portar a terme als tres campus de la Universitat de València, concretament en la Facultat de Dret, la Facultat de Farmàcia i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. En aquestes sessions van intervenir Oiko Esports, empresa creada per titulats universitaris en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que van participar en aquest programa en la seua edició 2015, així com Salvador Pons i Javier Plaza, catedràtics de la Universitat de València. Les seues intervencions tenien com a objectiu potenciar la creativitat i el treball en equip, la comunicació i la protecció legal de les idees.

MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, dirigida per la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, María Vicenta Mestre. La participació en aquest itinerari formatiu és gratuïta i està recolzada econòmicament per la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l'Emprenedor Innovador, i per l'Obra Social la Caixa.

Més informació en http://bit.ly/2lXbAMi

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies