L’Aula del Còmic col·laborarà amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 17 de juliol de 2019
 
Imagen de la noticia

L’Aula del Còmic de la Universitat de València col·laborarà amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) a través de l’acord signat per aquesta institució amb la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València.

L’acord ha sigut signat aquest dimecres, dia 17 de juliol, per la presidenta del COBDCV, Amparo Pons Cortell, i el director de la Càtedra d’Estudis del Còmic i de l’Aula del Còmic de la Universitat, Álvaro M. Pons Moreno, i preveu l’organització de cursos de formació especialitzats en l’àmbit del còmic per al col·lectiu de bibliotecaris i documentalistes valencians, així com la posada en marxa de diferents activitats de col·laboració, com ara el desenvolupament de guies temàtiques de còmic i llistes de novetats d’interès per a l’adquisició de biblioteques i centres de documentació, l’assessorament en qualsevol àmbit del còmic i la promoció de projectes d’investigació de l’àmbit del còmic en biblioteques.

L’Aula del Còmic de la Universitat de València reforçarà així la seua oferta formativa, que ja el pròxim curs començarà a programar cursos i accions dins d’aquest acord.

Arxivat en: Cultura