L’avantguarda dels estudis d’Enginyeria Informàtica es dona cita a la Universitat de València

  • Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
  • 14 de desembre de 2019
 
L'ETSE de la Universitat de València.
L'ETSE de la Universitat de València.

La Universitat de València va acollir al Centre Cultural La Nau els màxims representants d’EQANIE (European Quality Assurance Network for Informatics Education) i l’Assemblea de Conferència de Directors i Degans d’Enginyeria Informàtica (CODDII).

Dijous 12 de desembre es van reunir a la Universitat de València els representants internacionals d’EQANIE. EQANIE és una xarxa europea encarregada de garantir la qualitat dels estudis d’informàtica a les universitats europees. Entre altres tasques s’encarrega de certificar els estudis amb el segell de qualitat Euro-Inf mitjançant un procés d’acreditació. La Universitat de València compta amb la certificació del segell Euro-Inf en dues de les seues titulacions: el grau en Enginyeria Informàtica i el grau en Enginyeria Multimèdia, ambdós impartits en l’ETSE-UV.

Entre les activitats desenvolupades es va fer un taller sobre el segell Euro-Inf i una conferència de Liz Bacon (presidenta d’EQANIE) seguida d’una taula redona sobre el segell de qualitat Euro-Inf.

Divendres 13 de desembre va tenir lloc l’Assemblea de Conferència de Directors i Degans d’Enginyeria Informàtica (CODDII), constituïda pels responsables de les escoles i facultats que imparteixen estudis conduents a les titulacions d’Enginyeria en Informàtica a Espanya, tant públiques com privades, entre els quals hi ha l’ETSE-UV.

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, situada al campus de Burjassot-Paterna, ha celebrat aquest any el 25 aniversari impartint estudis d’enginyeria. L’ETSE-UV imparteix els graus següents amb segells de qualitat internacional: Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia (ambdós amb el segell de qualitat Euro-Inf), Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria Química (tots amb el segell de qualitat Eur-ACE) i el recent grau en Ciència de Dades.