AVÍS PER SITUACIÓ METEOROLÒGICA PER A HUI DILLUNS 19 DE NOVEMBRE

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de novembre de 2018
 
Imagen de la noticia

LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA AQUEST DILLUNS 19 DE NOVEMBRE:

- REPRÉN LA SEUA ACTIVITAT ALS CAMPUS: BLASCO IBÁÑEZ I TARONGERS (VALÈNCIA) I BURJASSOT-PATERNA.

- SUSPÉN LES ACTIVITATS AL CAMPUS D’ONTINYENT

- LES I ELS ESTUDIANTS, PAS I PDI QUE NO PUGUEN DESPLAÇAR-SE ALS CAMPUS UNIVERSITARIS NO ES VEURAN AFECTATS EN TERMES ACADÈMICS, DE GDH NI GDI

Actualment, la Generalitat Valenciana ha establert un nivell de preemergència sense risc a la zona Litoral Nord de València, on s’ubiquen els Campus de Blasco Ibáñez i Tarongers (València) i Burjassot-Paterna, i el nivell de preemergència per risc important a l’Interior Sud de València on s’ubica el Campus d’Ontinyent.

En conseqüència, després de realitzar un seguiment de les previsions meteorològiques al llarg de les darreres hores, i tal i com s’ha informat aquesta vesprada a través de la web www.uv.es i dels comptes de la Universitat en els mitjans socials,  vistes les previsions per a les pròximes hores, els avisos dels serveis d’emergència 112 de la Generalitat Valenciana y de la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) i les instruccions de les autoritats municipals on es troben els campus universitaris, tenint en compte la seguretat de les persones, el Consell de Direcció de la Universitat de València manté, en aquest moment i amb aquesta situació, ha adoptat la següent decisió:

  1. SUSPENDRE LES ACTIVITATS AL CAMPUS D’ONTINYENT, vista la situació de risc extrem per preemergència meteorològica informada per 112 CV.
  2. REPRENDRE LES ACTIVITATS ALS CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ, TARONGERS I BURJASSOT-PATERNA, atès que la situació  de risc en aquests moments publicada per 11 CV és sense risc, que el nivell d’avís meteorològic és groc segons AEMET i que les autoritats locals mantenen l’activitat docent preuniversitària.
  3. TOTES I TOTS ELS MEMBRES DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA QUE NO PUGUEN DESPLAÇAR-SE ALS CAMPUS UNIVERSITARIS PER CAUSES METEOROLÒGIQUES NO ES VEURAN AFECTATS. Les i els estudiants en termes d’assistència ni d’actes d’avaluació, que podran ser realitzats en data alternativa. S’ha traslladat al professorat instruccions a aquest respecte. El PDI i el PAS en termes de GDI i GDH.

En qualsevol cas, LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ACONSELLA A LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA QUE EXTREME AL MÀXIM ELS SEUS DESPLAÇAMENTS especialment en aquelles zones considerades de risc extrem per preemergència meteorològica.

També s’aconsella seguir les recomanacions i instruccions de les autoritats.

Es pot consultar l’estat d’emergències i preemergències meteorològiques a la web de 112 CV: http://www.112cv.gva.es/es

Els avisos meteorològics poden consultar-se a la web de l’Agencia Estatal de Meterología (AEMET): http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos

DEMÀ DILLUNS 19 DE NOVEMBRE, un cop consultades les previsions meteorològiques, els serveis d’emergència 112 de la Generalitat Valenciana i les instruccions de les autoritats municipals on es troben els campus universitaris, EN CAS DE PRODUIR-SE UN CANVI EN LES ALERTES METEOROLÒGIQUES QUE ACONSELLAREN UN CANVI EN LES MESURES ADOPTADES, LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA HO PUBLICARIA A LA WEB DE LA UNIVERSITAT www.uv.es i als perfils de la UV als MITJANS SOCIALS i ho COMUNICARIA també per CORREU ELECTRÒNIC adreçat a la comunitat universitària.

idad universitaria.

Arxivat en: Institucional