Baltasar Garzón parla sobre corrupció al Centre Cultural La Nau

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 24 de novembre de 2017
 
Imagen de la noticia

Baltasar Garzón ha clausurat aquest divendres les jornades sobre ‘Corrupció Zero’ que s’han organitzat des d'aquest dimecres a la Facultat d'Economia de la Universitat de València, organitzades per la Fundació Baltasar Garzón i la Fundació per la Justícia de la Comunitat Valenciana.

Garzón ha participat en dues taules redones al Paranimf. En la primera ha parlat sobre ‘Els desafiaments actuals de la corrupció’. Estava acompanyat, entre altres, del president de la Fundació per la Justícia, el magistrat José María Tomás i Tío.

La clausura, a les 13:15 hores, ha comptat amb la participació de Baltasar Garzón, José María Tomás i Tío; el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño; Manuel Alcaraz, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana; i Alfons Puncel, subsecretari de la conselleria.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València ha sigut l’escenari des d’aquest dimecres d’aquestes jornades en la qual professionals de diversos sectors han compartit les seues propostes i opinions en aquest projecte, organitzat per la Fundació Internacional Baltasar Garzón (FIBGAR), amb la participació de Fundació per la Justícia i subvencionat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.