La bandera LGTBI oneja en els edificis de la Universitat

  • 23 de juny de 2017
 
Bandera LGTBI Onejant Edifici Rectorat

La Universitat de València se suma a la celebració del dia Internacional de l’Orgull LGTBI hissant la bandera de l’arc de Sant Martí i la bandera trans, amb motiu de l'Any per la Visibilitat Trans, en la façana de l'edifici de La Nau. El campus d'Ontinyent també ha penjat, al seu edifici històric, una bandera de l’arc de Sant Martí com a símbol de la lluita del moviment LGTBI.

La institució acadèmica convida la comunitat universitària a  participar en les activitats que l'Ajuntament de València i diverses associacions, com Lambda, han preparat enguany per a la celebració de l'Orgull. Així, anima especialment a unir-se a la manifestació de l'Orgull LGTBI que tindrà 
lloc aquest dissabte 24 de juny a les 19:30 a la Porta del Mar de la ciutat de València. 

El símbol de l'orgull trans consta de cinc bandes, de les quals dues són de color blau, i representen el gènere masculí; dues són rosa, pel femení, i una central blanca, que representa la neutralitat de gènere, l'agènere i la intersexualitat. 

Aquesta iniciativa, impulsada per la Delegació d'Estudiants de la Universitat de València i pel Sedi: Servei d'Informació i Dinamització - Universitat de València, es fa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI el pròxim 28 de juny, data en què es commemoren els disturbis de Stonewall (Nova York, EUA) de 1969.

El programa complet d'activitats es pot trobar a la web: www.valenciaorgullosa.com

 

Imatges: