Biblioteques obertes 24 hores i els caps de setmana

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de maig de 2019
 
Imatge d'arxiu d'una de les biblioteques de la Universitat. Foto: Miguel Lorenzo
Imatge d'arxiu d'una de les biblioteques de la Universitat. Foto: Miguel Lorenzo

La Universitat de València mantindrà obertes en horaris especials algunes biblioteques i sales d’estudi fins el 3 de juliol perquè, especialment, l’alumnat puga fer-ne ús de cara a preparar els exàmens de fi de curs.

La Biblioteca Ciències, al Campus Burjassot; la Biblioteca de Ciències Socials (sols planta -1) al Campus Tarongers; i la Biblioteca d'Humanitats, al Campus Blasco Ibáñez obriran 24 hores des d’aquest dilluns, 13 de maig, i fins a les 21 hores del 3 de juliol.

La Biblioteca de Ciències de la Salut, al Campus Blasco Ibáñez, obrirà els caps de setmana fins al 30 de juny, de 9 a 21 hores.

La Sala Thesaurus de la Nau estarà oberta en horari habitual de dilluns a dissabtes de 8:30 hores a 21 hores, i diumenges i festius de 9:15 a 13:45.

El diumenge 26 de maig les biblioteques de Ciències de la Salut, la d’Humanitats (les dos al Campus de Blasco Ibáñez) i la Sala Thesaurus (al carrer de la Nau), estaran tancades per ser seu de col·legi electoral. Però eixe diumenge s’obrirà l’Aulari I (Avinguda Menéndez Pelayo s/n) de 9 a 21:45 hores.

Al Campus d’Ontinyent la Biblioteca d’Ontinyent i la Sala d’Estudi estan obertes des del 4 de maig i fins al 30 de juny en horari de dilluns a divendres des de les 8 a les 24 hores, i dissabte i diumenge des de les 9 a les 24 hores.

Cal recordar que durant l’horari d’obertura extraordinària no hi haurà servei de préstec, solament consulta en sala.

Per accedir a la biblioteca en aquest període les persones usuàries s’identificaran amb la targeta de la Universitat de València o qualsevol document que acredite que formen part d’aquesta comunitat universitària. Es podrà demanar també el DNI.

També podrà accedir estudiantat, professorat, PAS, que residisca en el col·legi major Rector Peset, persones pertanyents a institucions que han signat un conveni amb la Universitat i membres del col·lectiu Alumni UV.

Més informació: