Calendari dels webinars de mentorització del RCC Harvard del mes de novembre

  • Gabinet de la Rectora
  • 2 de novembre de 2019
 
Harvard
Harvard University

Un total de 12 webinars del Reial Col·legi Complutense de Harvard (RCC Harvard) estan programats durant el mes de novembre centrats en ajudar a possibles candidats i candidates i facilitar el procés d'accés a Harvard, tant per a estades de recerca com per a estudis de postgrau.

Sota el títol 'Informative session about academic programs and research stays at Harvard (focus on Harvard Graduate School of Education)', demà dimarts 5 de novembre està previst el primer dels webinars amb la finalitat d'aportar informació als professors i estudiants que vulguen realitzar una estada de recerca o un estudi de postgrau en el RCC de Harvard. Es pot consultar el calendari complet dels webinars de novembre al següent enllaç.

La Universitat de València manté subscrit un acord d'associació amb el RCC de Harvard University que permet al professorat i estudiantat de les dues institucions treballar conjuntament. Els webinars informatius es realitzen anualment al llarg del primer semestre del curs en el RCC i en ells col·laboren estudiants espanyols de les cinc universitats afiliades a través del RCC Harvard.

El Reial Col·legi Complutense at Harvard (RCC) és un centre afiliat a Harvard University des de 1990. RCC és una organització no governamental dirigida a l'impuls de la cooperació acadèmica, científica i cultural entre la Harvard University i el Sistema Espanyol d'Educació Superior. El Reial Col·legi Complutense promou i desenvolupa activitats en tots els àmbits del coneixement. Originalment fundat i impulsat per la Universitat Complutense de Madrid, posteriorment s'ha expandit incorporant a quatre universitats espanyoles com a sòcies, entre elles la Universitat de València a més de la Politècnica de Madrid, Alcalá de Henares i la Universitat de Sevilla.

Per conèixer més detalls sobre les activitats dutes a terme, es pot visitar el microsite d'UV-RCC de Harvard.