La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries atorga el seu premi al millor treball acadèmic

  • 8 de juliol de 2019
 
La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries atorga el seu premi al millor treball acadèmic

Ja s’ha publicat la resolució de 5 de juliol de 2019, de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual s'atorga el Premi al millor treball acadèmic relacionat amb aspectes jurídics, fiscals i/o comptables de cooperatives agroalimentàries i realitzat per estudiants o graduats en universitats espanyoles en els últims tres anys.

Vista l'acta del 19 de juny amb la valoració dels candidats i la proposta presentada pel jurat avaluador del premi al millor treball de fi de grau, treball de fi de màster o tesi doctoral relacionat amb aspectes jurídics, fiscals i/o comptables de cooperatives agroalimentàries i realitzat per estudiants o graduats en universitats espanyoles en els últims tres anys, s’ha resolt concedir el premi a Daniel Hernández Cáceres pel Treball Fi de Grau titulat “La integració cooperativa agroalimentària i el seu foment”, que ha obtingut 7 punts sobre un total de 10.

Pots consultar la Resolució en el següent enllaç.

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies