La Càtedra DEBLANC convoca la II edició dels seus Premis al Millor Treball de Fi de Grau i Fi de Màster

  • 4 de juliol de 2019
 
Càtedra DEBLANC convoca la II edició dels seus Premis al Millor Treball de Fi de Grau i Fi de Màster

Ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es convoca la II edició del Premi de la Càtedra DEBLANC, guardó que reconeix el millor treball de fi de grau i fi de màster relacionat amb metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals.

Podran optar a aquests premis els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats valencianes que hagen realitzat el seu treball de fi de Grau o de Màster sobre un tema relacionat amb metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals.

La quantia de l'ajuda, finançada a càrrec del pressupost de la Càtedra DEBLANC de la Universitat de València, ascendeix a un import de 600 euros. El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es tancarà el 25 de setembre de 2019.

La Càtedra DEBLANC de la Universitat de València té com a principal objectiu assistir tècnicament a jutges i fiscals de la Comunitat Valenciana en la lluita contra els delictes financer-econòmics i de blanqueig de capitals o de corrupció. També contribueix a la formació d'estudiants universitaris i personal vinculat a l'Administració de Justícia en matèria de lluita i detecció de delictes econòmics i blanqueig de capitals, oferint assistència i formació per part de personal qualificat en qüestions econòmiques, comptables, financeres, estadístiques i d'aprenentatge automàtic.

Tota la informació en aquest enllaç.

Arxivat en: