La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València serà en la I Jornada de Càtedres de la Universitat de València

  • 4 de novembre de 2016
 
Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València estarà present en la I Jornada de Càtedres de la Universitat de València, que tindrà lloc des de les 9.00 hores al Jardí Botànic de la Universitat de València.

El Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació planteja aquesta jornada des d'una doble perspectiva: d’una banda, reconèixer el treball de col·laboració d'empreses i institucions amb la Universitat durant els 23 anys de trajectòria del Programa de càtedres institucionals i d’empresa.  I d’altra banda, donar a conèixer sota el lema "Col·laborant, creixem junts”, la nova estratègia institucional del Programa de càtedres universitàries amb la finalitat de contribuir a acostar la universitat a les demandes i necessitats de les empreses i institucions valencianes.

Rosa Laparra, gerent de la Fundació Divina Pastora i membre de la Comissió Mixta de la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València, formarà part de la taula redona de les 11.30, que tractarà dos temes: “les bones pràctiques i la creació d'equips per a innovar a través de les càtedres universitàries” i “present i futur de les aliances universitat empresa mitjançant les càtedres universitàries”.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies