La Càtedra d’Economia del Bé Comú resol el seu premi al millor projecte empresarial

  • 18 de juliol de 2019
 

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es resol la II edició dels Premis de la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València al millor projecte empresarial relacionat amb l’Economia del Bé Comú.

La Comissió d'Avaluació ha resolt declarar desert el premi al millor projecte empresarial 2019.

El principal objectiu de la càtedra és el de difondre els principis i valors de l'EBC, prevalent l'interés general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. A través del debat, la discussió, la recerca i la formació es pretén oferir una visió crítica de l'economia, oferint alternatives sostenibles (econòmiques, socials i ecològiques) als problemes de la societat valenciana. També es potenciarà la constitució i el desenvolupament de les organitzacions de l'EBC, apostant per empreses socialment responsables i ètiques, especialment per les cooperatives i altres organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

Més informació a l’enllaç.

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies