Celebració de la II Jornada Podològica Multidisciplinària

  • Gabinet de la Rectora
  • 24 de març de 2021
 

La jornada celebrada a la nova Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València ha congregat a estudiants i professionals del món de la podologia, donant visibilitat i potenciant els estudis i investigacions en aquest camp

La nova Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València,  ubicada al carrer Menéndez Pelayo, junt al pavelló poliesportiu, ha acollit la celebració de la II Jornada Podològica Multidisciplinària, un encontre que té com a finalitat principal donar visibilitat als estudis de podologia i totes els seus àmbits relacionats com la infermeria, traumatologia, etc.

La jornada ha estat organitzada per l’Associació Valenciana d’Estudiants de Podologia (ASVEP) oferint als i les participants un interessant programa de ponències i tallers en els que han participat traumatòlegs, podòlegs, fisioterapeutes, infermers, osteòpates i docents, tots ells professionals de la sanitat.

La inauguració de la Jornada ha comptat, com ja fera en la seua primera edició, amb la participació de la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; qui ha estat acompanyada per la presidenta de ASVEP, Cristina Cuenca; el delegat de la rectora per a Estudiants, Manuel González; el coordinador de la titulació de Podologia a la UV, Juan Campos;  la vicedegana de la Facultat d’Infermeria i Podologia; Montserrat Alcahuz; i la presidenta de l’Ilustre Colegio Oficial de Podólogos de la Comunidad Valenciana, M. Pilar Nieto.

Aquesta segona edició ha experimentat un gran creixement respecte a la seua primera edició, arribant quasi a triplicar el nombre d’inscrits. Uns participants que han pogut conèixer i interactuar amb els stands i productes de marques de l’àmbit sanitari nacional i internacional.