El Centre Internacional de Gandia celebra l'acte de graduació de l'alumnat d'Unimajors

  • UVGandia
  • 23 de novembre de 2021
 
Una de les promocions graduades amb les autoritats
Una de les promocions graduades amb les autoritats

El passat divendres 26 de novembre a les 11h i en el Teatre Serrano va tindre lloc l'acte de graducació de l'alumnat de la Universitat de les Persones Majors. Un acte presidit pel Vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

Després de dos  anys sense celebrar acte de graduació a causa de la pandèmia de la COVID 19, el passat divendres el Centre Internacional de Gandia va celebrar l'acte de graduació de l'alumnat de la Universitat de les Persones Majors.

L’acte va estar presidit pel vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i l’alcalde de Gandia,José Manuel Prieto. Així mateix, també estagueren presents la directora del Centre de Gandia, Carme Melo,  i la degana de la Facultat de Magisteri, la professora Anna Botella, qui actuarà com a madrina de les promocions. L'acte va comptar amb la participació de l'agrupació coral del centre dirigida pel seu director Juanmi Terrazas. Aquesta coral està formada, també, per alumnat del programa Unimajor.

Més d'un centenar foren els alumnes que reberen el reconeixement de mans de les autoritats i que donaren per finalitzat el primer i segon cicle de l'Itinerari d'Humanitats i Ciències Socials que s'imparteix a Gandia. En concret, són l'alumnat que va finalitzar cinqué i tercer curs a l'any 2020 i al 2021.

La Universitat dels Majors va començar el seu camí a Gandia el 2007 i hui compta amb quasi mig miler d’alumnes que cursen l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials. L’únic requisit per a accedir és comptar amb 50 anys o més. L’èxit de la Universitat dels Majors a Gandia ha portat a la Universitat de València a repetir l’experiència en altres 9 localitats Ontinyent, Cullera, L'Eliana, Quart de Poblet, Paterna, Requena, Alzira, Benetússer i Massamagrell.