Ciències Socials celebra el Dia Mundial del Treball Social

  • Gabinet de Premsa
  • 28 de març de 2019
 
Participants en la celebració.
Participants en la celebració.

Sota el lema ‘Promovent les relacions humanes’, el dilluns dia 25 de març la Facultat de Ciències Socials, el Departament de Treball Social i Serveis Socials i el Col·legi de Treball social de València varen celebrar el Dia Mundial del Treball Social.

Com en els darrers anys, la celebració va tindre lloc a la Facultat de Ciències Socials de matí, i a la seu del Col·legi Oficial de Treball Social de vesprada. En el primer cas, es va celebrar un col·loqui d’estudiantat, professorat i professionals sobre el contingut de la Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana, amb la participació d’Helena Ferrando, secretària autonòmica de Serveis Socials i Dependència.

La mateixa llei va estar objecte de reflexió en l’acte de la vesprada, amb especial protagonisme d’Elena Puig, presidenta del col·legi, i de Victoria Belis, que ha explicat com es desenvolupà la participació de les i els professionals en la redacció i discussió de la llei. En els actes, han intervingut el degà de la Facultat de Ciències Socials i el director del Departament de Treball Social i Serveis Socials.