Cinc obres seleccionades per a la XXI Mostra Art Públic de la Universitat de València

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 23 de juliol de 2018
 
Estelle Jullian '23.5º / Máquina simple'.
Estelle Jullian, '23.5º/Máquina simple'.

Charlotte Bracho, amb ‘Osciloscopio’; David Cantarero Tomás, amb ‘Datos de cultivo’; Estelle Jullian, amb ‘23.5º/Máquina simple’; Col·lectiu Saïm (Alejandro Granero Ferrer i Sonia Tarazona Caudet), amb ‘Far away from home’; i Yolanda Uriz Elizalde, amb ‘Soinusain’, són els artistes seleccionats per a la XXI Mostra Art Públic/Universitat Pública de la Universitat de València. La convocatòria ha fet el rècord de participació en els vint-i-un anys que es convoca: s’hi han rebut 71 propostes.

Aquesta edició de la mostra està comissariada per Alba Braza que, junt amb Alicia Ventura, comissària independent d’exposicions i gestora cultural, Moisés Mañas, professor del Departament d’Escultura, i Norberto Piqueras, cap d’exposicions del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, han estat els membres del jurat encarregat de fer la selecció de les obres, premiades amb 2.000 euros cadascuna.

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, organitza aquesta activitat que nasqué el curs 1997-1998 i que des de la vintena edició s’ha especialitzat en la promoció d’obres que palesen les possibilitats que ofereix la relació entre la creació artística i la ciència.

La mostra s’inaugurarà al Campus de Burjassot-Paterna l’1 d’octubre i podrà visitar-se fins al divendres 26 del mateix mes.