Cinc seleccions d'equip de la UV, rumb al CEU

  • Servei d'Esports
  • 6 de març de 2020
 
Equip de rugbi femení de la Universitat
Equip de rugbi femení de la Universitat

Les seleccions d'equip de la Universitat de València van jugar aquest dijous la jornada final del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari organitzat per la Universitat CEU Cardenal Herrera. La selecció de futbol femení acudia ja amb la plaça assegurada per al Campionat d'Espanya Universitari, com també ho feien les seleccions de bàsquet femení i masculí. Per la seua part, les xiques i xics de rugbi 7 van guanyar la plaça per al CEU i van tancar la seua participació en l'autonòmic com a líders. Les dos seleccions es van penjar la medalla d'or.

No van poder guanyar la plaça per al CEU les seleccions de futbol sala masculí i d’handbol masculí. Els xics de futbol sala van caure contra la Universitat Politècnica de València i el conjunt d'handbol, malgrat buidar-se a la pista, no va aconseguir superar els de la Universitat Miguel Hernández i van acabar el partit amb 24 punts contra els 27 de la universitat rival.

La jornada també va veure la final autonòmica dels equips de pàdel. La selecció de la UV va acabar com a vencedora contra la Universitat Jaume I i va guanyar en totes les categories (femení, masculí i mixt).

Pròxims CEU equips

Quant a les dates dels partits nacionals en joc, el CEU bàsquet es disputarà el 21 d'abril a Burgos, el de futbol el 19 de maig a Burgos i el de rugbi 7 el 20 d'abril a Valladolid. Quant a pàdel, la competició nacional es jugarà el 21 d'abril a Valladolid.