Cinquè seminari en el marc del projecte “Mapa Escolar de València” sobre la necessitat d’un pla municipal contra la segregació escolar

  • Gabinet de la Rectora
  • 5 de desembre de 2019
 
D'esquerra a dreta: Albert Moncusí (degà de la Facultat de Ciències Socials), M. Dolores Real (vicerectora d'Innovació i Transferència), Juan Manuel Rodríguez (investigor del projecte)
D'esquerra a dreta: Albert Moncusí (degà de la Facultat de Ciències Socials), M. Dolores Real (vicerectora d'Innovació i Transferència), Juan Manuel Rodríguez (investigor del projecte)

La Nau, centre cultural de la Universitat de València, és seu de la presentació del que serà el cinquè seminari del grup d’investigació encarregat del projecte “Mapa Espcolar de València” coordinat pel professor José Manuel Rodríguez.

Des de 12.30 h del 5 de desembre, La Nau, edifici històric de la Universitat de València, acull el seminari “La necessitat d’un pla contra la segregació escolar en la ciutat de València”.

Aquest acte, que té previst desenvolupar-se des de les 12.30 h i fins a les 19 h del mateix dia constarà de quatre parts. En la primera part està prevista la intervenció d’autoritats acadèmiques i polítiques, així com de membres de l’equip encarregat de dur a terme aquest projecte d’anàlisi de la situació a la ciutat de València.

A continuació, a partir de les 13 h, el professor de la Universidad Atónoma de Madrid (UAM), Francisco Morillo parlarà de la segregació escolar en la societat espanyola (presentada per la professora Sandra García de Fez); seguida de les intervencions del catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Xavier Bonal, al voltant de les estratègies polítiques de lluita contra la segregació escolar a cas català (presentat per la professora Laura Martínez), i de la presentació d’una diagnosi i propostes de pla municipal contra la segregació escolar en la ciutat de València a càrrec de membres de l’equip d’investigació del conveni presentats per la periodista d’À Punt i professora de periodisme de la Universitat de València, Lola Bañón.