EL CIPF i l’INCLIVA anuncien la "Beca Ana Lluch”

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de setembre de 2019
 
Taula d'obertura de l'acte. D'esquerra a dreta: Deborah J. Burks, M. Vicenta Mestre i Andrés Cervantes

En el marc de la jornada organitzada en el Centro de Investigación Príncipe Felipe (CIPF), en col·laboració amb el centre d’investigació sanitària INCLIVA, s’ha anunciat la creació de la "Beca Ana Lluch”, una ajuda finançada pels dos organismes per possibilitat a un MIR la realització del seu doctorat en oncologia al CIPF i a l’INCLIVA.

El CIPF ha organitzat en el dia de hui una jornada amb motiu del Dia Mundial de la Recerca contra el Càncer que ha tingut lloc a la seu de la institució i que ha dut per nom “La investigació en càncer a la Comunitat Valenciana”.

La jornada ha comptat amb la participació, mitjançant una conferència, d’una de les millors oncòlogues d’Espanya, pionera en la matèria i especialitzada en el càncer de mama: la doctora Ana Lluch, qui ha estat presentada per la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre.

L’acte ha comptat amb la presència i la participació de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; la directora del CIPF, Deborah J. Burks; el director de l’institut d’investigacions sanitàries associat a la Universitat de València INCLIVA, Andrés Cervantes; entre altres personalitats de la gestió pública, la medicina i, més especialment, del món de la recerca i la praxi mèdica en oncologia.

La rectora de la UV ha assenyalat que “ha de ser motiu d’orgull per a la societat i per a la medicina en particular de la Comunitat Valenciana comptar amb Ana Lluch com a docent, com a investigadora i com a metgessa perquè en ella concorren aquestes tres facetes, i en totes elles s’implica completament per a assolir els majors nivells d’exigència i excel·lència”.

La jornada ha continuat amb una taula d’investigació de càncer en la Comunitat Valenciana per acabar amb la clausura a càrrec de la consellera Ana Barceló.

Imatges: