Clausurat el I Campus Escola Valenciana d’Innovació de la Càtedra Innova Servef-UV

  • Gabinet de Premsa
  • 8 d’octubre de 2018
 
Els participants en l'acte de clausura.
Els participants en l'acte de clausura.

El secretari autonòmic d’Ocupació i director general del SERVEF, Enric Nomdedéu, va clausurar divendres passat en el Centre Cultural La Nau el I Campus Escola Valenciana d’Innovació organitzat per la Càtedra INNOVA SERVEF de la UV. En l’acte va estar acompanyat per Rosa López Pérez, subdirectora general de Formació Professional; i Rafael J. García Martínez, codirector de la Càtedra INNOVA SERVEF-UV.

El I Campus Escola Valenciana d’Innovació, celebrat en l'emblemàtic edifici de la Universitat de València el 4 i 5 d'octubre passats, va tenir com a objectiu crear un espai estable que encoratjara i contribuïra a compartir, millorar i donar forma a les bones idees que totes les persones que formen part de l'Administració tenen en relació amb els serveis públics que es presten en l'àrea de coneixement de la formació professional per a l'ocupació, per a descobrir i construir una administració receptiva i adaptable als canvis.

L'esdeveniment, que va estar estructurat en diverses conferències i tallers, va comptar amb la participació d'Alfonso Alcántara, motivador de professionals i expert en psicologia del lideratge; Ami Bondia, comunicadora i experta en Personal Branding i Intel·ligència Emocional; Laura Fidalgo, CEO de Concierta: Gamificación de Proyectos y Juegos Serios; Paloma Orozco, Coach Samurái i experta en creativitat i treball en equip; Javi Soto, actor i expert en desenvolupament personal, comunicació, creativitat i treball en equip; Concepción Campos, directiva Pública Professional i codirectora Red Localis; i Miguel Ángel de Bas Sotelo, president del Club d'Innovadors Públics.

Les experiències pràctiques d'innovació van abordar temes tan interessants com la creativitat, les habilitats de lideratge i de comunicació, així com i les actituds davant la innovació. Els diàlegs d'innovació van tractar assumptes clau com la innovació pública, el futur de la formació per a l'ocupació i el rol de l'innovador en les Administracions Públiques.
 

Arxivat en: Càtedres