El Club de Tenis Valencia i la Universitat de València col·laboren en la promoció del tenis

  • Gabinet de la Rectora
  • 20 de maig de 2019
 

El president del Club, Ramiro Verdejo, i la Rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, han subscrit el conveni. L'acord possibilita l'execució de projectes i programes de cooperació educativa i recerca.

El president del Club de Tenis València, Ramiro Verdejo, i la Rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, han subscrit un acord de col·laboració per a la promoció i foment del tenis.

La vigència serà de quatre anys i es desenvoluparà a través de convenis específics en matèries com a projectes i programes de recerca i desenvolupament, cooperació en formació de personal investigador i tècnic, assessorament, organització d'activitats relacionades amb el foment del tenis o cooperació educativa.

Així mateix, un dels àmbits de col·laboració serà el BBVA Open Ciutat de València, que serà objecte de treballs de Grau i Màster tant dels alumnes de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, com d'altres facultats, així com de projectes de recerca en l'àmbit del tenis.

El Club de Tenis València oferirà descomptes als alumnes de la universitat per a assistir al BBVA Open Ciutat de València, i celebrarà una conferència en la Universitat relacionada amb els esdeveniments esportius de tenis.

Ramiro Verdejo, president del Club de Tenis València, considera que l'acord “entre dues de les institucions amb més història de la ciutat, constitueix una oportunitat recíproca, ja que el capital humà i capacitat investigadora de la Universitat, ofereix al tenis la possibilitat de progressar i millorar, mentre que el Club de Tenis València constitueix una atractiva destinació d'anàlisi i estudi per als membres de la Universitat”.

La rectora ha destacat la importància d'aquest acord perquè permet una col·laboració amb una organització destacada de la societat valenciana, el Club de Tenis València, per a treballar conjuntament diferents vessants universitaris: la docència, la transferència del coneixement, la pràctica esportiva i, a més, l'accés a activitats del Club de Tenis en millors condicions per a la comunitat universitària.

La rectora M. Vicenta Mestre ha agraït al Club de Tenis la seua estreta col·laboració amb la Universitat de València, enfortida amb aquest conveni.

Arxivat en: