La Col·lecció Martínez Guerricabeitia obri la matrícula de la seua oferta formativa

  • Fundació General UV
  • 3 d’octubre de 2017
 
Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau.
Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau.

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València ha obert en octubre la matrícula de l’oferta formativa per al curs 2017/2018, amb quatre cursos sobre anglés específic; projectes expositius; patrimoni, gestió cultural i xarxes socials; i mediació artística.

La matrícula s’ha de realitzar ‘online’ a través de la URL http://www.fundaciouv.es/cursos, on es pot consultar tota la informació. Per a la resolució de dubtes, cal enviar un correu electrònic a l’adreça cursos_cmg@fundacio.es

Les places són limitades, i la comunitat universitària i els membres del col·lectiu Alumni UV disposen d’un descompte presentant el carnet universitari.

Són cursos de 10 hores, excepte el curs d’anglés per a historiadors de l’art que és de 15 hores. Es lliurarà un certificat d’assistència.

L’oferta
El curs ‘Anglés per a historiadors de l’art’, que torna en la seua segona edició, anirà a càrrec del professor de la Universitat de València Jorge Sebastián, del Departament d’Història de l’Art, i s'impartirà en anglés (nivell B1). Es desenvoluparà els dies 2, 8, 9, 15, 16 i 22 de novembre, de 17:30 a 19:30 hores, i el dia 30 de novembre, de 17 a 20 hores.

Al febrer tindrà lloc la quarta edició del curs ‘Planificació de projectes expositius’, a càrrec de l’expert Rubén Pacheco, tècnic en conservació i gestió del patrimoni cultural, i comissari i coordinador d’exposicions. El curs es realitzarà els dies 5 i 7, de 16 a 19 hores; i 12 i 14, de 16 a 18 hores.

De nou, en 2018 torna el curs ‘El patrimoni i la gestió cultural: noves professions per a les xarxes socials’, que enguany arriba a la seua setena edició. A càrrec del professor Chimo Soler, historiador i membre de la Junta Directiva de la Internet Society Spain (ISOC-es), i Ana Álvarez, web manager al Museu Thyssen-Bornemisza, la formació es farà en maig els dies 7 i 8 de 16 a 19:30 hores, i el dia 9 de 16 a 19 hores.

Per últim, l’educadora social Elizabet Català, experta en artteràpia transmodal, impartirà la tercera edició del curs ‘Mediació artística: acció social a través de l’art’, els dies 16 i 17 de maig, de 16 a 19:30 hores; i 18 de maig, de 16 a 19 hores.

Tots els cursos es realitzaran a l’aula de formació de l’edifici de la Fundació General de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia 4, excepte el de mediació artística, que es desenvoluparà al Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2), a l’Aula Seminari B de la tercera planta.

Col·laboren en la programació d’aquesta oferta formativa Banco Santander i Heineken España S.A.